You are here: Home > Webáruház > Válogasson az esküvői ajándékok közül!

Válogasson az esküvői ajándékok közül!

esküvői ajándékok

Esküvői ajándékok

A lagzi minden fiatal pár életében emlékezetes, amit egy különleges és érdekes ajándékkal még feledhetetlenebbé lehet tenni. Különleges jellegű esküvői ajándékok közül lehet válogatni a crazyshop.hu webáruházban, ezek közül minden bizonnyal találni fog olyat, amelyikkel igazán emlékezetessé teszi a lagzit.

Ezért gondoljon egy merészet és keresse fel ezt az internetes üzletet, válassza ki a legtökéletesebb meglepetést a menyasszonynak és a vőlegénynek! A vicces ajándékok között, a pajzán variációkat is választhatja, amennyiben jól ismeri a pár tagjait és biztos abban, hogy veszik a lapot.

Amennyiben nincs meggyőződve arról, hogy jól reagálnak majd az arcpirító ötletre, akkor érdemesebb az ártatlanabb, de mégis humoros ajándéktárgyak mellett döntenie. Bármelyikre esik a választása az esküvői ajándékok közül, abban biztos lehet, hogy kedvező áron tudja beszerezni. Rendelje meg hamarosan a kiszemelt terméket, hogy ne az utolsó percben kelljen idegeskednie miatta! Az esküvő előtti napok szóljanak a készülődésről!

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1