Szegélyezés

 

 

A szegélyezés tulajdonképpen olyan, mint mikor egy varrónő az utolsó fázisban beszegi a ruha széleit. Szegélyezéssel pontot teszünk a kertépítés végére. Gyakorlatilag az utolsó munkafolyamatok egyike. Lehet gyönyörű virágokkal teleültetett kertünk, pompázhat mértani sziklakert a kert közepén, a kerti tó látványa is lenyűgözhet mindenkit, ha a szegélyezést ki hagyjuk a munkafolyamatból, a csoda könnyen megtörik.

Szegélyezés nélkül olyan lesz a kertünk, mintha nem lenne befejezve. Az egységes egészből nem emelkednek ki a részletek, és a vizuális hatás elmarad.

Szegélyezéssel ugyanis nagyszerűen el tudjuk választani a cserjéket a virágágyásoktól, vagy a sziklakertet kiemelhetjük a zöld növényzetből a különféle megoldásokkal.

Ezen túl a kerti utak szegélyezésével az szinte kiválik a környezetből, így az összhatás, a pompás kert hatása sétálás közben nagyszerűen érvényesül.

Szegélyezéssel a kert vezetett vonalát alakíthatjuk ki úgy, hogy a tekintet végig kíséri a kertet megteremtve a nyugtató harmóniát.

A kertben a szegélyezés elválaszt, és egyben összeköt, kiemel és egyben formát ad az ágyásoknak, a sziklakertnek, az egész kert látványvilágára hatással van.

Cégünk kreatív ötletekkel és 25 éves szakmai tapasztalattal lát a szegélyezéshez is, hogy megkoronázza a kertépítés utolsó fázisával a megteremtett látványt.

Keressen bennünket bizalommal!

Print Friendly, PDF & Email
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/page.php(35): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once('/ in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1