You are here: Home > Webáruház > Szilikon tok a szolid védelemért

Szilikon tok a szolid védelemért

szilikon tok

Szilikon tok

A mobiltelefon egy használati tárgy, amiből az következik, hogy a különböző hatásoktól, illetve az ezekből fakadó sérülésektől nem lehet 100%-ban megvédeni. Van azonban mód arra, hogy csökkentsük az amortizációt. Az egyik elegáns megoldás a szilikon tok, ami teljesen vagy jelentős mértékben áttetsző, így láttatni engedi a telefon szép formáját.

Vannak színtelen és színezett darabok is, így tényleg mindenki megtalálhatja az egyéni ízlésének megfelelő darabot. A szolid kivitelhez hozzájárul az anyag vastagsága is. Egyes gyártók ráálltak a nagyon vékony, a milliméter felét el nem érő tokok készítésére. Az ilyen szilikon tok szinte észrevétlenül öleli körül a készüléket.

A mai okostelefonok jellegüket tekintve lapos téglatestek, így nagy felület kínálkozik a tokon arra, hogy grafikát nyomtassanak rá. Ahogyan sok területen, itt is jeleskednek az alkotók, mert változatos megjelenésű szilikon tokok érhetőek el a piacon. Az előre gyártott mintákon túl, lehetőség van arra is, hogy saját grafikát alkalmazzunk.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1