You are here: Home > Webáruház > Kinek ideális a gyerek kerékpár 20-as méretű változata?

Kinek ideális a gyerek kerékpár 20-as méretű változata?

gyerek kerékpár 20

Gyerek kerékpár 20

Vannak olyan bringák, amiket egyből fel lehet ismerni a külsőről, felépítésről. Pontosan ilyen a holland kerékpár, amelyiknek az egyik legfontosabb jellemzője mindenképpen a fekete szín és a dupla csöves mélyváz. Nyilván ez csak a régebbi, klasszikus modellekre igaz, hiszen a modernebb fajták már igen változatosak, már ami a színt illeti.

Nem mellesleg a speciális váz is ennek a típusú kétkerekűnek a védjegye. De nem szabad megfeledkezni a szoknyavédőről, a teljesen zárt láncvédőről, a hátsó kerékzárról és a csomagtartóról sem. A holland kerékpár egyedisége még az első dobfék, a sajátos agyváltó, a dinamós világítás és persze a nagyon tartós és komfortos nyereg. Ezek a kellékek mind hozzájárulnak ennek a bringának a varázsához. Egyes modelleknél még megfigyelhető a hátsó csomagtartó mögötti lehajtható kettős letámasztó keret is. Ha valaki olyan biciklit lát az utcán, amelyiknél adottak ezek a jellegzetességek, akkor biztosra veheti, hogy az a megszokott holland kerékpár, amit Magyarországon is oly sokan szeretnek. Nyilván, mint minden bringánál, így a holland kerékpár gyártásánál is változások mentek végbe, ugyanis manapság már a konzervatív fekete mellett, merészebb színekben is kapható ez. Számtalan egyedi darab várja a vevőket az Agárdi shopban, ahol a nagyobb méretű gyerek kerékpár 20 is roppant egyszerűen megvehető. Általában ez a 3-4 éves gyerekeknek ideális. Nem mellesleg hazánkban és sok más helyen is a gyerek kerékpár 20 méret a leggyakoribb.

Mivel ennek a kereke sokban hasonlít a BMX kerékmérethez, ez egyben a leghosszabb ideig használható típus is. Sokszor előfordul, hogy a gyerek kerékpár 20 akár 4 évig is kibírja, ezért a gyerkőc még 8 évesen is ezzel teker. Ez nem is lehet meglepő, hiszen például a 20 colos BMX-eket felnőttek is hajtják. Nem mellesleg az 5 év előtti kor a motorikus fejlődés egyik legfontosabb állomása, tehát sok múlik azon, hogy ebben az időszakban mennyit hajt a kisfiú vagy kislány és milyen gyerek kerékpár 20 áll a rendelkezésére. Ezért is kell mindig egy jól működő, tartós és megbízható bicaj mellett dönteniük a szülőknek.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1