You are here: Home > Webáruház > Időtálló technika a baseball sapka hímzés

Időtálló technika a baseball sapka hímzés

baseball sapka hímzés

Baseball sapka hímzés

A sportos öltözék egyik kiemelkedően fontos kiegészítőjévé vált a baseball sapka. A férfiak előszeretettel hordják és a nők is szívesen viselik. Könnyű anyagból, elől kemény peremmel készítik, így nagyon jó védelmet nyújt a napsugárzással szemben.

Elülső részét szöveggel vagy emblémával díszítik, amire nagyon jó és tartós módszer a baseball sapka hímzés, de vannak esetek, amikor oldalra vagy a hátsó részére is logókat helyeznek. Ez a technológia sokkal tartósabb megoldást eredményez. Sok gyakorlatot és pontos munkát igényel, hogy a végeredmény kifogástalan lehessen. Az 5 paneles sapkák a leginkább megfelelőek erre a célra, ezeknek az első és középső részén nincsenek varrások és így megkönnyítik a munka folyamatát. Leggyakrabban céges logókkal vagy márka védjegyekkel ellátott sapkák állnak rendelkezésre, de nagyon sok esetben egy termék népszerűsítése érdekében is használják vállalatoknál vagy egyesületeknél.

A baseball sapka hímzés aprólékos munkát és megfelelő alapanyagot követel, a kifogástalan végeredmény érdekében.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1