You are here: Home > Szolgáltatás > Hamarosan itt a klíma szezon!

Hamarosan itt a klíma szezon!

klíma

Klíma

Érkezik a nyár, ezzel együtt pedig a forró nappalok. Szükséges most már átgondolnunk, hogy milyen módon szeretnénk a komfortérzetünket megteremteni az otthonunkban. Napjainkban mindenféle igényt kielégítő klíma kapható a piacon. A leginkább elterjedt és kedvelt az úgynevezett split klíma. Ez a rendszer egy kültéri és egy beltéri egységből áll.

A beltéri egység, igény szerint többféleképpen felszerelhető, mennyezetbe süllyesztve, mennyezet alá vagy oldalfalra téve stb., viszont mindenképpen szakember segítségét kell hozzá kérni. Rendkívül jó választás, főként az energiatakarékossága miatt.

Ehhez a típushoz hasonló a multi split klíma, a különbség annyi, hogy a kültéri egységre több beltéri is rácsatlakoztatható. Természetesen ebből fakadóan valamivel magasabb áron kapható, de olyan épületeknél vagy otthonoknál, ahol több helyiségben is szeretnénk élvezni a hűvös, kellemes levegőt, ez a lehető legjobb megoldás. Látogasson el a webklima.hu weboldalra és gondoskodjon időben az Önnek megfelelő típus beszerzéséről!

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1