You are here: Home > Webáruház > Ford felni kedvező áron

Ford felni kedvező áron

Felnik kedvező áron

Felnik kedvező áron

Vezetni öröm, de csak abban az esetben, hogyha pontosan az elvárásainknak megfelelően gurul az autó alattunk. Aki sokat ül a kormány mögött, az egyből észreveszi, hogyha valami nincsen rendben. Erre mondják, hogy érzi az autót, eggyé válik a járművel. A vezetés élményét alaposan növelni lehet a Ford felni felszerelésével.

Aki eddig acélt használt, az biztosan azonnal tapasztalni fogja a változást, ami az alumínium felninek köszönhető. De nem minden esetben indokolt az acélt alumíniumra váltani még akkor sem, hogyha Ford felniről van szó. Bizonyos járműveknél előnyösebb a strapabíró acélkerék. Ilyenek például a haszongépjárművek, amik nap mint nap használatban vannak. Minél többet van úton egy kocsi, annál jobban kopik és ez bizony a Ford felnin is nyomot hagy. Nyilván rossz döntés lenne egy munkára használt autót alumínium felnikkel felszerelni.

Az acél, vagy más néven a lemezfelnik jól bírják a gyűrődést. Amennyiben mégis sérülnének, könnyen helyre lehet hozni a deformációt, még a Ford felni esetén is. Lehetünk bármilyen óvatosak, sajnos balesetek mindig előfordulhatnak, ezért a BMW felnik sincsenek biztonságban. Egy nehéz nap után bepattanunk az autóba, és arra gondolunk, hogy milyen jó végre hazamenni, amikor meghalljuk azt a tipikus hangot, amiből egyből tudhatjuk, hogy a BMW felnik valószínűleg padkának ütköztek.

Egy műanyag dísztárcsa nem nagy veszteség. De a több 100 ezer Ft-ot érő vadiúj alu felni szettért már néhány könnycseppet illik elmorzsolgatni. Ezután következik a keresgélés az interneten a használt változatok után, mivel ezek jelentősen olcsóbbak az ujjaknál. De megéri ilyet beszerezni? Annak igen, akit nem zavarnak a kisebb esztétikai hibák a BMW felniket illetően. Mert legyen akármilyen megbízható a forrás, a használt BMW felniken meglátszanak a kőfelverődések nyomai és az egyéb karcok, amiket plusz költség eltűntetni. Ugyanakkor webáruházból vásárolni sokkal kevesebb kockázatot rejt, hiszen nem kell az esetleges rejtett sérülésektől tartani, amik nem látszanak a képeken.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1