You are here: Home > Webáruház > Csapadék elvezető burkolókeret

Csapadék elvezető burkolókeret

Praktikus burkolókeret

Praktikus burkolókeret

A tetőtéri ablak nagyon jó választás, hogy a lakása világos és verőfényes maradjon. Az ablak nagyon fontos alkotórészét képezi a burkolókeret. Ezek a tartozék úgy készül, hogy tökéletesen illeszkedjen az ablakra, így a beépítése egyszerű, biztonságos és gyors.

Célja, hogy hatásosan elvezesse az esővizet. A burkolókeret minden tetőtéri ablak beépítésénél elengedhetetlen kellékként szolgál, általában külön csomagolásban kerül eladásra. Hullámos és 10-16 mm-nél vastagabb tetőfedő anyagokkal használható. Több típusa megtalálható és nagyon fontos szerepe van, amikor több ablak kerül egymás mellé vagy fölé beépítésre, ilyenkor a termék BKH típusát alkalmazzák. Csoportos beépítés esetén, a VBH balos vagy a VJH jobbos keretet használják.

Nagyon sok változata elérhető, annak függvényében, hogy miként szeretné elhelyezni az ablakokat. Az ablakok közötti hosszúság és szélesség, vízszintes beépítésnél 10-16 cm és függőlegesnél 10 cm szükséges. A burkolókeret egymáshoz való illesztését a közöttük megtalálható U alakú alkotóelem garantálja.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1