You are here: Home > Webáruház > Az iPhone XR tok ideális vastagsága

Az iPhone XR tok ideális vastagsága

Maximális védelem

Maximális védelem

Olyan egyszerű kiegészítőnek látszik, hogy sokan csak a kinézete alapján döntenek, de a használata utána rendkívül sok kellemetlenséggel jár együtt, ami kellemetlen pillanatokat csempészhet a mindennapjainkba. Hogyha a minőségről van szó, akkor az iPhone XR tok anyaga meghatározó minden esetben.

A rosszminőségű kemény műanyagok, valószínűleg elég hamar el fognak repedni. A lágyabb kivitellel az a gond, hogy egy idő után elnyúlhatnak és kiesik belőlük a telefon.

Az oldalsó gombokat telefontok nélkül rendkívül könnyed érzés lenyomni, ezért a továbbiakban egy olyan iPhone XR tokra lesz szükség, ami továbbra sem fogja megnehezíteni ezt a műveletet.

A másik kényes probléma, ami manapság foglalkoztatja a felhasználókat, hogy miként fér meg egymás mellett egy iPhone XR tok és egy vezeték nélküli töltő. Ez a technológia csak abban az esetben működik, hogyha a telefon hátlapja elég közel van a töltőfelülethez, tehát egy túl vastag iPhone XR tokkal már gondok adódhatnak, hogyha vezeték nélküli töltőt szeretnénk használni.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1