You are here: Home > Webáruház > A molett divat nem hagyja cserben

A molett divat nem hagyja cserben

Molett divat

Sajnos még mindig sok nő gondolja úgy, hogy csak akkor lehet csinos, ha azok a fránya plusz kilók eltűntek. Ők még bizonyára nem találkoztak a molett divat képviselőjével, ami csodaszép és előnyös ruhadarabokat kínál, méghozzá verhetetlen áron.

A plus size darabokat kínáló online bolt oldalait lapozhatva, bárki meggyőződhet arról, hogy a súly csak egy tényező és nem attól lesz valaki vonzó, ha az ikonikus 90-60-90 méretekkel rendelkezik. A kisugárzás nagyon sokat számít, az igényesség, a magabiztosság és persze a testalkatunkhoz illő csinos darabok.

A molett divat is pont erre hívja fel a figyelmet és ahelyett, hogy a plusz kilókkal harcolna, a küzdelmet inkább a nagyon tévesen berögzült idea ellen folytassa, hogy csak a vékony nők szépek. Az oldalon látható modellek is kifogástalan kisugárzással rendelkeznek és nagyon vonzóak.

Persze nem kell ehhez modellnek lenni, hiszen a molett divat darabjait viselve, bárki elérheti ezt a hatást. Törekedjen az egészséges életmódra, még akkor is, ha némi felesleg ott marad!

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1