You are here: Home > Webáruház > A kézműves kávé páratlan élménye

A kézműves kávé páratlan élménye

kézműves kávé

Kézműves kávé

A nagyáruházak rengetegféle kávét kínálnak, amelyek közül sokat a médiában is többször láthattunk már, akár világsztárok által reklámozva is, azonban az a helyzet, hogy a jelentős részük jócskán alulmarad a kiváló minőségtől. Ha igazán jó feketét szeretnénk inni, akkor csakis a kézműves kávé jöhet szóba, amit nem a szupermarketek polcain kell keresni.

A kézműves kávé nem készül akkora mennyiségben, mint azok a neves termékek, amiket nap mint nap láthatunk a hirdetőtáblákon, különböző reklámokban és még a kávéautomaták oldalán is. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy sokkal körültekintőbben állítják elő és a pörkölése is lassabban megy végbe, mint a mindenki által ismert változatok esetében.

Másrészt, éppen az előbbi okok miatt, a kézműves kávé ára is magasabb, amiért kisebb a kereslet rá, de tudni kell, hogy minőségben, ízben és aromában is összehasonlíthatatlan azokkal a fajtákkal, amit az emberek többsége napi szinten fogyaszt. A nagyobb ellenérték klasszisokkal magasabb értéket képvisel, így érdemes legalább egyszer megkóstolni. Aki igazán szereti ezt az energiát adó italt, az szinte biztosan a kézműves kávé szerelmese lesz.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1