You are here: Home > Szolgáltatás > Telefon előfizetések kedvező áron az Inviteltől

Telefon előfizetések kedvező áron az Inviteltől

Telefon előfizetés kiváló áron

Telefon előfizetés kiváló áron

Jelenleg a mobiltelefonok térhódításával egyre kevesebben használják a vezetékes telefonokat, azonban vannak olyan lehetőségek, amelyek miatt megéri még mindig használni ezeket a készülékeket. A telefon előfizetés kedvező áron érhető el az Inviteltől, így mindenképp érdemes jobban megismerni az ajánlatokat. Számos kiváló csomagot lehet találni, amiben internet és TV előfizetés van, de természetesen olyan is, amelyikben csak telefon előfizetést találhatunk. Az Invilág S nevű csomag lehetőséget teremt arra, hogy külön csak a telefonszolgáltatást vegyük igénybe.

 

A Start csomag már kiváló áron elérhető, 0 Ft belépési díjjal. A percdíjak kiválóak, így minden családnak megéri bevezetni egy ilyen rendszert. A helyi és helyközi hívások 8,50/6,00 Ft-os percdíjjal indíthatóak, míg a távolsági hívások esetében, a percdíj 16,50 valamint 9,00 Ft. Az invitel.hu weboldalon minden hasznos információt meg lehet tudni ezen szolgáltatásokkal kapcsolatban, de akár a szakemberekkel is fel lehet venni a kapcsolatot, amennyiben felmerül egy kérdés. Ilyen módon a telefon előfizetés kedvező áron érhető el.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1