You are here: Home > Webáruház > Szép szőnyegek a hideg ellen

Szép szőnyegek a hideg ellen

szőnyegek

Szép szőnyegek

Csodaszép az újonnan lerakott padlóburkolat, remekül mutat a bútorral és egyéb berendezési tárgyakkal, de mégsem teljesen elégedett, mert amikor rálép, akkor rettentően hideg? Ha nem gondolt előre vagy nem volt rá lehetősége, hogy padlófűtést is szereltessen a burkolat alá, akkor a szőnyegek jelentik a legjobb megoldást erre a problémára.

Ugyanis néhány puha és kellemes tapintású darabbal lefedheti az olyan felületeket, ahol többet szokott járkálni és más helyeken pedig ugyanúgy érvényesülhet a padló szépsége, mint eddig. Igazán kár lenne az egészet eltakarni, de ha az ágy köré, a kanapé elé és egyéb gyakrabban használt helyekre kerülnek különböző méretű szőnyegek, akkor egészen jó kompromisszumos megoldásra juthat.

Nem fog megfázni, ha ébredés után mezítláb lenne kedve kisétálni a fürdőszobába vagy a konyhába és bizonyára a nem kis összegért telepített burkolat is megőrizheti az esztétikai értékét. Arra figyeljen, hogy a szőnyegek is passzoljanak az adott helyiség stílusához, ahová kerülnek és akkor az összkép sem fog romlani!

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1