You are here: Home > Vásárlás > Próbálja ki az egyedi inverteres klímát!

Próbálja ki az egyedi inverteres klímát!

Egyedi inverteres klíma

Egyedi inverteres klíma

Ha egy különleges és egyedi kialakítású légkondicionáló berendezést szeretne az otthonába, akkor mi megtaláltuk Önnek az ideális darabot. Az inverteres klíma sokak számára jelentett furcsa megoldást az elején, azonban hosszútávon többszörösen megtérül a befektetése, ha ezt a típusú klímát választja.

Miért éri meg ezt a klímatípust választani? Első sorban azért, mert rendkívül energiatakarékos a használata. Az inverteres klíma olyan kialakítással rendelkezik, amelyik sohasem kapcsol ki teljesen, csak egy alacsony fogyasztású programba kapcsol, amikor nincs rá szükség. Ez az üzemmód alig vesz fel áramot, azonban többszörösen megspórolja a ki- és bekapcsoláskor felvett árammennyiséget. Igen praktikus megoldás, ami érezhető különbséget mutat majd a villanyszámlán, a hónap végén. Ha még nem próbálta ki az inverteres klíma előnyeit, itt a tökéletes lehetőség, hogy egy energiatakarékos és megbízható légkondit szerezzen be! Látogasson el weboldalunkra, ahol több információt is megtudhat az inverteres kialakítású klímákról!

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1