You are here: Home > Szolgáltatás > Pórusmentes betonkerítés elemek

Pórusmentes betonkerítés elemek

Betonkerítés

Betonkerítés

Az időtállóság kifejezetten fontos, bármilyen anyagról is legyen szó. Azonban ennek a kialakítása nem minden esetben egyszerű feladat. A tervezők gyakran éveket töltenek azzal, hogy tökéletesítsenek egy technológiát, ami aztán kikerülhet a piacra. Valahogy ugyanez történt a betonkerítés esetében is. Az anyag maga eléggé érdekes szerkezetű.

Amikor megszilárdul a beton, akkor egyetlen molekulává olvad össze, de ennek ellenére a szerkezete nem teljesen tömör. Vannak benne apró rések, pórusok, amelyek segítik a folyadék elvesztésében. Ezen keresztül párolog el az össze víz. Ez azonban azt is jelenti, hogy a betonkerítés sérüléseknek lehet kitéve. Ahol megtörtént a folyadékvesztés, ott egy része annak vissza is szívódhat.

Ez aztán azzal járhat, hogy a fagyos évszakban a folytonos tágulás miatt a szerkezet romlásnak van kitéve. A betonkerítés így idővel sérül. A modern rendszerek azonban már teljesen pórusmentesek, így mindez nem jelenthet semmilyen problémát és sokkal tovább tartanak az előre gyártott elemek, mint elsőre gondolnánk azt.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1