You are here: Home > Szolgáltatás > Munkéskabát az előírásoknak megfelelően

Munkéskabát az előírásoknak megfelelően

munkáskabát

Munkáskabát

Aki sokat dolgozik a szabadban vagy olyan helyen, ahol érheti sérülés, por, hideg, eső, annak elengedhetetlen a megfelelő öltözék. A jó kialakítású munkáskabát rengeteg dolgozónak lesz megbízható társa egész napra a munkában. De mi különböztet meg egy ilyen ruhadarabot, az úgymond hagyományos társaitól? Miért nem viselhetünk egy bármilyen utcai modellt?

Nos, nyilván nem számít újdonságnak, hogy vannak olyan munkahelyek, ahol kifejezetten szükséges a munkavédelmi kabát. Sokan olyan munkáskabát nélkül el sem kezdenek dolgozni, amelyiken például nincs fényvisszaverő csík, a jó láthatóság érdekében. Ez persze csak egyetlen dolog, ami megkülönböztet egy ilyen kabátot az átlagosnak nevezett daraboktól.

A munkáskabát többi „extrái” között megemlíthetjük a viharlebenyt, rejtett patentos és zippzáros záródást, tartós anyaghasználatot és természetesen a rengeteg zsebet. Egy ilyen öltözék ráadásul minden fontos helyen megerősített, így biztosak lehetünk benne, hogy valóban erős és strapabíró termékkel állunk szemben.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1