You are here: Home > Szolgáltatás > Minőségi kép a Full HD kamera jóvoltából

Minőségi kép a Full HD kamera jóvoltából

Full HD kamera

Full HD kamera

Az állami intézmények és a magánszemélyek tulajdonában lévő ingatlanok megfigyelésére érdemes a modern technikai eszközök beiktatása. A Full HD kamera megfigyelőrendszer napjainkban a csúcskategóriás eszközök közé tartozik, aminek használatával megszűnnek a homályos, felismerhetetlennek tűnő felvételek.

A gyártmány tökéletes élességű képet rögzít, amin a rendszámok, az emberi arcok és még a bankjegyek is megfelelően látszanak. Ajánlott alkalmazási területek az ingatlanok mellett lehetnek a parkolóházak és a közterületek. A tű-éles, tiszta felvételek a visszatekintés során nem szemcsésednek, teljesen élethű képet adnak vissza.

A Full HD kamera jeltovábbítása is abszolút digitálisan működik, az analóg társával ellentétben éjjellátó módban, az infraledek segítségével maximálisan kivehető képet képes elmenteni. Az éjszakai felvételek fekete-fehérben, míg a nappali üzemmódban készült képek színes változatban lesznek tárolva. A Full HD kamera előnye, az elavultabb társával szemben, hogy a megfelelő internet szolgáltatás mellett, a számítógépről vagy az okostelefonról betekintés nyerhető az élő képbe és visszanézhető a már rögzített felvétel is.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1