You are here: Home > Szolgáltatás > Mennyibe kerül egy búvóhely egy pár órára?

Mennyibe kerül egy búvóhely egy pár órára?

az ára 5000 Ft

az ára 5000 Ft

Budapesten búvóhelyet találni nagyon egyszerű és árában is megfizethető. A tiszta, rendezett körülmények között lévő lakások mindegyike teljesen felszerelt. Akár több napra is ki lehet bérelni bármelyiket. Egy órára az ára 5000 Ft, természetesen két fő részére. Az alapár 2 órás időtartamra változatlan, viszont három órára már 5500 Ft. Minden további megkezdett órára még 1000 Ft-ot kell rászámolni. Amennyiben egész nap szeretnénk maradni, az sem gond, annak az ára 24.000 Ft.

Ezek az árak nappali időszakra vonatkoznak, éjszaka már teljesen már árban kell gondolkodni, akkor egy órára az ára 5000 Ft összegről már 8. 000 Ft-ra nő. Természetesen különböző kedvezményekre, akciós időszakokra itt is lehet számítani. Érdemes kihasználni a hétvégét, hiszen szombat reggeltől vasárnap estig, reggelivel és pezsgővel csak 16.000 Ft. Ezen felül, extra takarítási szolgáltatást lehet igényelni, valamint ha károkozás történik, akkor az -5.000 Ft-al számítódik fel. A foglalásokat mindig telefonon lehet egyeztetni, de akár e-mail-en keresztül is fel lehet venni a kapcsolatot a bérlővel.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1