You are here: Home > Kertépítés, Öntözőrendszer > Kertépítés és öntözőrendszer telepítése

Kertépítés és öntözőrendszer telepítése

Gyönyörű látvány a működő öntözőrendszer

Gyönyörű látvány a működő öntözőrendszer

Miután szépen kiterveltük, hogy mi hova kerüljön a kertünkben és a szükséges földmunkákat is elvégeztük, vagy elvégeztettük, fontos, hogy ha tisztában vagyunk azzal, hogy nem lesz mindig időnk a kert locsolására és gondozására, még a növények elültetése előtt lehelyezzük az öntözőrendszert. Hiszen nagyon lehangoló, amikor időhiány miatt azt kell néznünk, hogy a szépen elültetett növényeink hogyan sárgulnak el, mert száraz a tavasz, forró a nyár és nincs elég csapadék.

A földmunkák és az öntözés biztosítása után kezdődhet a legkreatívabb rész, a növények helyének eltervezése és ültetése. Ma már tényleg gazdag a választék akár a virágok, a fák, vagy egyéb dísznövényeket illetően. És a tervezésben is segítségünkre van a számos honlap és kertészettel foglalkozó újság. A képek mellett nagyon sok gyakorlati tanácsot is találhatunk, hiszen a kertészetekben vásárolható növényem, nem mindig nőnek maguktól. Ha szeretnénk megőrizni a szépségüket, akkor bizony egy kis munkát kell belefektetnünk abba, hogy a növényeink jól érezzék magukat nálunk.

Hiába látunk fotókon varázslatos növényeket, ha a mi udvarunk tájolása és egyéb feltételei mellett, soha nem lesz olyan, mint a képeken. Erre azért érdemes odafigyelni, mert a rengeteg befektetett munka és anyagi áldozat eredményét élvezni szeretnénk, nem pedig bosszankodni rajta. Márpedig ehhez tiszteletben kell tartanunk a kertépítés bizonyos szabályait és a növényeket. Ha mindez megvan, akkor következik csak a munkánk eredményében való gyönyörködés.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1