You are here: Home > Vásárlás > Infraszauna klausztrofóbiásoknak is

Infraszauna klausztrofóbiásoknak is

Infraszauna

Esetenként jólesik az embernek elmenekülni a világ zaja elől. Ha az egész hét megfeszített munkával és nyüzsgéssel telt el, nem is csoda, ha olyan programra vágyik, amit egyedül, teljes nyugalomban élvezhet.

Magányos élmény az infraszauna? A kérdésre nem lehet egyértelmű választ adni, az viszont igaz, hogy az infraszauna kisebb méretéből adódóan, maximum 2 személy lehet egyszerre bent a kabinba, míg a hagyományos finn társa esetében ez a szám elérheti akár a nyolcat is.

Ha szívesen maga mögött hagyná minden gondját-baját, az infraszauna tökéletes választásnak bizonyulhat, már csak azért is, mert a használati ideje elérheti a félórát.

A finn szauna szerelmesei azzal érvelnek a kedvencük előnye mellett, hogy annak nagyobb méretéből adódóan, a felhasználóra nem tör rá a bezártság érzése és valóban, az infraszauna használatakor egyesek tapasztalhatnak némi klausztrofóbiás élményt. Nyugodtan nyissa ki a kabin ajtaját, hiszen nem a forró levegő, hanem az infrasugarak révén váltja ki a jótékony izzadást!

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1