You are here: Home > Szolgáltatás > Infraszauna és izomfájdalom: van-e kapcsolat?

Infraszauna és izomfájdalom: van-e kapcsolat?

infraszauna

Infraszauna

Úgy érzi, hogy nincs ideje magával foglalkozni? Nem tudja, hogyan csökkentse a stresszt? Gondolt már arra, hogy egy profi infraszauna milyen pozitívumokat jelenthet Önnek? Ha már a stresszről van szó, akkor mindenképp fontos megemlíteni, hogy az infraszauna elősegíti a feszültség levezetését.

Végre azt érezheti, van egy kis ideje saját magára is, ami nemcsak testi, hanem lelki felfrissülést hoz majd magával. Aki pedig izomfájdalmakkal küszködik, esetleg gyulladásos panaszai vannak, annak azt is jó tudnia, hogy a szaunázás során felgyorsul a vérkeringés, aminek következtében több oxigént szállít a problémás területekre.

A fájdalmak ezáltal enyhülhetnek. Ha van egy kis helye a lakásban és szeretné feldobni az otthonát, akkor az infraszauna jelentheti az egyik legjobb megoldást. Akinek pedig nagyobb hely áll a rendelkezésére, az kipróbálhatja a finn típust is. Nagyon fontos, hogy az otthonában rendelkezésére álló feltételeknek megfelelően válassza ki a szauna modelleket, elvégre ez egy hosszú távú befektetés, amit ideálisan kell kialakítani.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1