You are here: Home > Webáruház > Finn szauna használatáról élménybeszámolók

Finn szauna használatáról élménybeszámolók

Finn szauna

Finn szauna

Minden ember vágyik arra, hogy kicsattanó egészségnek örvendjen, hogy folyamatosan rugalmasnak, frissnek és edzettnek érezze magát. Ez a vágy a finn szauna életünkbe való beágyazása révén, olyan módon érhető el, hogy közben nem szükséges megerőltető tornagyakorlatokat és kimerítő önsanyargatásokhoz folyamodni.

A fából épült finn szauna több egészségvédő igényt képes kielégíteni és módszere már rég beváltnak minősíthető. A lélekre és testre gyakorolt pozitív hatásai okából kifolyólag népszerűvé vált a finn szauna és napjainkban újra reneszánszát éli. Mindazon személyek, akik részesültek a szaunázás élményében és széles körben beszámoltak tapasztalataikról, elmondták, hogy az eljárást követő pillanatokban valóságos újjászületésként élték meg a jelenséget.

Koczogh Ákos finnországi útirajzában mesél a személyes tapasztalatairól a finn szauna kapcsán, amiben beavatja olvasóit abba, hogy négy alkalommal gyógyította ki a terápia testi nyavalyáiból. A kúrát követő néhány hétig pedig nem is volt szüksége különféle tablettákra a betegségei csillapítása érdekében, hiszen még hatott a szaunázás hatása az egész szervezetére.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1