You are here: Home > Szolgáltatás > Fémpolc korszerű kivitelben

Fémpolc korszerű kivitelben

fémpolc

Fémpolc

A tárolás az ipar minden területén számos kérdést vet fel, ugyanakkor az irodákban is fontos, hogy mindennek meglegyen a maga helye. A fémpolc még mindig a legpraktikusabb megoldás a legtöbb dolog tárolására, hiszen amilyen egyszerűnek tűnik, éppen oly nagyszerű találmány. A nagyobb terhek tárolása esetén a stabilitás és a terhelhetőség elsődleges szempontok.

A polcrendszernek erősnek és tartósnak kell lennie, hiszen akár több száz kilót is el kell bírnia, nehézség nélkül. Ha pedig nagyobb súlyú tárgyakról van szó, akkor nem kérdés, hogy a fémpolc lesz a legjobb megoldás. Azt azonban fontos megjegyezni, hogy egy ilyen tárolóeszköz manapság már sokkal modernebb, mint egykor.

Korszerű anyagból, csavarmentes kivitelben kapható, korunk követelményeinek tökéletesen megfelelő innovatív állványrendszer. A manapság kapható fémpolc tehát verhetetlen stabilitással és nagyfokú biztonsággal forradalmasítja a raktártechnikát. Ezen tulajdonságai mellett, kimagasló esztétikai jegyekkel is bír, így megállja a helyét az irodákban, az üzletekben és otthon egyaránt.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1