You are here: Home > Szolgáltatás > Fejleszti az egyensúlyérzetet a fa futóbicikli

Fejleszti az egyensúlyérzetet a fa futóbicikli

fa futóbicikli

Fa futóbicikli

Az ember idősebb korában, már nem mindig tudja értékelni a mozgás örömét, inkább minden percet megragad a pihenésre. Ezzel szemben, a kicsikben annyi energia tombol, hogy állandóan csak játszanának, szaladnának. Érdemes megtenni mindent azért, hogy a lurkók élvezzék a kint töltött időt. Ezt a célt szolgálja többek között a fa futóbicikli is.

Ez a termék egyszerűen kivételes a maga nemében, ugyanis komoly mérnöki munka eredménye. Európában készült, könnyű, nem mérgező festéssel, korlátozott kormány elfordulással rendelkezik. A fa futóbicikli 87 centiméter alatti gyermekeknek ajánlott. Segít abban, hogy kialakuljon az ideális egyensúlyérzet, miközben folyamatos, örömteli élményszerzést tesz lehetővé.

A fogantyúja nagyon kényelmes és bordázott gumi kialakítású, így még a nedves körülmények között is stabil fogást biztosít. A fa futóbicikli minden szükséges biztonsági szabvánnyal rendelkezik. Tudjunk meg még többet a részletekről a vesszoparipa.hu weboldalon, ahol egyúttal kedvező feltételek mellett megrendelhető néhány kattintással a kivételes termék!

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1