You are here: Home > Szolgáltatás > Ergonomikus kialakításával hódít az Ars Una iskolatáska

Ergonomikus kialakításával hódít az Ars Una iskolatáska

Ars Una iskolatáska

Ars Una iskolatáska

A hátizsákok és az iskolatáskák sok esetben annyira nehezek, hogy viselésük hosszútávon megviseli a gerincet, legyen szó akár gyerekről, akár felnőttről. A gerincbántalmak következtében pedig jönnek a porckopások és a csigolyák elcsúszása, utóbbinak tudhatóak be a kellemetlen idegbecsípődések is. Kinek kell ennyi gond a fejére, ha az Ars Una iskolatáska vagy hátitáska viselésével mindez elkerülhető?

Meglehet, hogy sokan nem is tudták, de az Ars Una iskolatáska mindegyike ergonomikus kialakítást kapott, így a vállakon és a háton fekvő teher eloszlik. Egyenes háttal közlekedve viheti magával a gyerek mindennap a könyveit és füzetjeit. A hátizsákok is hasonlóan az iskolai változathoz, kényelmes és könnyed hordozást garantálnak.

A felnőttek többsége még a munkahelyre is hátizsákkal állít be, tehát miért ne lenne számukra is egészséges a viselése? Látogasson el az internetes oldalunkra, ahol cégünk a lehető legszélesebb táskakínálattal igyekszik a vásárlóinak elvárásait teljesíteni! Itt akciósan is vásárolhat a raktáron lévő Ars Una iskolatáska és hátitáska modellek közül.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1