You are here: Home > Webáruház > Egy elektromos fűtőpanel kiváló dekorációs elem

Egy elektromos fűtőpanel kiváló dekorációs elem

Elektromos fűtőpanel

Az otthonunk berendezése mindenkinek a saját ízlése szerint történik. Nem vagyunk egyformák, ezért igyekszünk mindenből a számunkra legszebbet és legjobbat beépíteni, megteremteni. Egy otthon komfortossá tétele nagyon sok szempont szem előtt tartását igényli. A lakberendezés részeként, az elektromos fűtőpanel nagyszerűen illeszkedik a szoba összképébe. A dizájn és technológia keveréke nagyszerűen érvényesül egy környezetbarát, megújuló energiát hasznosító lakásban.

A többféle színben, méretben elérhető, diszkrét, mégis funkcionálisan profi berendezés a fal méltó dísze lehet. A gyártók igyekeznek az aktuális trendet követni és olyan minőségi burkolatokkal előállni, ami egyszerre hatékony és jól néz ki a lakás bármelyik pontján. Az elektromos fűtőpanel kellemes közérzetet biztosít a beépített termosztát segítségével. A digitális kijelzőn fél C fokkal is állítható a kívánt hőmérséklet. A készülék folyamatosan tartja a hőfokot. Használata tehát roppant egyszerű és biztonságos. Az elektromos fűtőpanel kerámiabetétes fűtőszála jól melegít.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1