You are here: Home > Vásárlás > Az új Telcast kínai tablet mindenkit lenyűgözött

Az új Telcast kínai tablet mindenkit lenyűgözött

Minőségi kínai tablet

Minőségi kínai tablet

Aki szereti a tableteket, annak érdemes lehet a kínai termékek között körülnéznie manapság, mivel egészen jó készülékek kaphatóak a különböző gyártóktól. A Telcast X89 kínai tablet hatalmas sikert aratott, amikor megjelent és máig is egy teljesen jó és használható táblagépnek számít a piacon, amit Önnek is előszeretettel ajánlunk.

Az eszköz egy kecses, lapos, európai szemmel nézve is kellemes dizájnú dobozban érkezik, ami garantálja, hogy nem fog sérülni a szállítás közben. A kínai tablet csomaghoz érkezik még egy OTG kábel, egy töltőfej, egy micro USB kábel és egy európai szabványú töltő-adapter, amelyek szükséges tartozékai a készüléknek. A kínai tablet mellé még pár oldalnyi dokumentáció is jár, ami mindenképpen hasznos azoknak, akik szeretnék elmélyíteni a kinai nyelvnek az ismereteit. Az eszköz természetesen elől-hátul fóliázott, ami fontos, hiszen a képernyőt mindenképp meg kell óvni az esetleges sérülésektől. Ha Önt is érdekli ez a kínai tablet, akkor látogasson el weboldalunkra és tekintse meg termékeinket!

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1