You are here: Home > Webáruház > Az infraszauna páratlan élmény

Az infraszauna páratlan élmény

Egészséges szaunázás

Sokszor szokták mondani, hogy mindenhol jó, de a legjobb otthon. Főleg akkor, ha még egy infraszauna is megtalálható a lakásban. Lehet kényelmes kanapénk vagy masszázsfotelünk, de egyiktől sem fogjuk megkapni azt az élményt, mint ettől a kabintól.

Csupán elektromos áramra és elegendő helyre van szükségünk, ha úgy döntenénk, hogy szeretnénk beszerezni egyet és élvezni ennek a kellemes időtöltésnek a relaxációs hatását.

Ez a fajta másképp működik, mint a hagyományos értelemben vett szaunák, azonban a célja ugyanaz és el is éri azt a hatást, amit elvárunk. Nagyon megnyugtató és kellemes az ebben eltöltött idő, de nem jelent akkora kihívást, mint például a finn szauna, amit nem ajánlanak szív- és érrendszeri megbetegedéssel küzdőknek, sem gyerekeknek.

Az infraszauna azonban alacsonyabb hőfokot ér el, ezért sokkal nyugtatóbban hat a szervezetre. Kitágítja a bőr pórusait és az infrasugarak kellemesen felmelegítik a bőrünket. Választhatunk a Hemlock fenyőből, illetve a vörös cédrusból készült infraszauna modellek közül.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1