You are here: Home > Webáruház > A panellakás kincse a légkondicionáló

A panellakás kincse a légkondicionáló

Légkondicionáló

Légkondicionáló

Igazán kellemetlen az, amikor egy kimerítő munkanap után csak egy nyugtató alvásra vágyik valaki, de a kibírhatatlan meleg miatt, a közel 30 fokos szobahőmérséklet révén semmiképp sem lehet elaludni.

Sokan ekkor unják meg a kibírhatatlan körülményeket, lépnek fel az ismert klíma forgalmazó cég oldalára, és rendelik meg a csúcsminőségű légkondicionáló kelléket. Aki még nyár előtt megrendeli, az teljes mértékben elfelejtheti a lakásban uralkodó forróságot.

Mindenképp szükség van erre az eszközre akkor, ha az ember egy régi építésű, minimális hőszigeteléssel rendelkező panelben lakik. Itt a betonfalak semmi védelmet nem garantálnak a meleg ellen, sőt, a Nap sugarait magukba szívják, majd az ezáltal generált meleget éjszaka adják le, amikor kicsit lehűl az idő.

Pontosan ezért figyelhető meg, hogy éjjel sokkal rosszabbnak tűnik a helyzet. Kár is ezt elviselni évről évre, hiszen a légkondicionáló egyszerű megvásárlásával véget lehet vetni az izzadástól, álmatlanságtól gyötört éjszakáknak. Látogasson el a http://www.webklima.hu/ oldalra, és vegye meg a profi terméket!

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(78): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1