You are here: Home > Szolgáltatás > A digitális kamera távolról is kezelhető

A digitális kamera távolról is kezelhető

Modern digitális kamera

Modern digitális kamera

Ahogyan fejlődik a technika, úgy egyre inkább biztonságban érezhetjük otthonunkat és magunkat is. Ma már lehetőség nyílik arra, hogy egy elhelyezett digitális kamera rendszeren keresztül, akár több száz kilométerről, mobiltelefon segítségével nyomon követhessük a történéseket.

Ez nem kevés biztonságérzetet ad számunkra, valamint egy esetleges bűnelkövetés során, megkönnyíti a hatóságok munkáját, hiszen segíti az azonosítást. Egyre gyakoribb, hogy nemcsak cégek kérik a szerelést, hanem magánszemélyek is. Ennek az lehet az oka, hogy a digitális kamera költségei folyamatosan csökkennek, miközben a technika egyre inkább fejlődik.

Az interneten nagyon sok terméket találhatunk, amelyek közül kiválaszthatjuk a számunkra leginkább ideálist. Amennyiben nem vagyunk szakértők a témában, érdemes egy olyan céget keresni, ahol nemcsak terméket ajánlanak, hanem azt be is üzemelik és nyomon követik. A digitális kamera nem foglal sok helyet és egy megtérülő befektetés, mert gyakran a jelenléte elég, hogy elijessze a betörőket.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1