You are here: Home > Szolgáltatás > A Baseus autós töltőben stabilan áll a telefonunk

A Baseus autós töltőben stabilan áll a telefonunk

Baseus autós töltő

Baseus autós töltő

Bizonyára Önnel is megtörtént már, hogy éppen indulni készül, de azt veszi észre, hogy merülőben van a telefonja. Ha van a kocsiban egy Baseus autós töltő, akkor ez nem fog problémát jelenteni. Ez a töltő ugyanis rendkívül kényelmesen és biztonságosan ellátja energiával a készüléket, miközben bármikor elérhető helyen van. Hogy miként?

Úgy, hogy ez a töltő egyben autós telefontartó is, amit egy mozdulattal a szellőzőre erősíthetünk. Mivel QI gyorstöltő, hamar elvégzi a dolgát, így útközben nyugodtan használhatjuk rajta a GPS applikációt. A Baseus autós töltő széles kompatibilitású, ami azt jelenti, hogy a gravitációs befogatásnak köszönhetően, egészen 4″-6,5″ kijelző méretű telefonokkal is összeegyeztethető.

10 W teljesítményének és QI szabványának köszönhetően, szinte az összes olyan készüléket képes tölteni, amelyik fel van készítve a vezeték nélküli töltésre. A Baseus autós töltő rendkívül stabilan tartja a mobilt, a gumírozott felületének köszönhetően pedig még a legérzékenyebb készülékek sem karcolódnak meg.

Print Friendly, PDF & Email

Cimkék:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code:1 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1): eval() #1 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(722): require_once('/home/hitelorg/...') #2 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template.php(671): load_template('/home/hitelorg/...', true) #3 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/general-template.php(76): locate_template(Array, true) #4 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/single.php(46): get_footer() #5 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-includes/template-loader.php(98): include('/home/hitelorg/...') #6 /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-blog-header.php(19): require_once( in /home/hitelorg/public_html/xn--ntzrendszer-qfbc98j.net/wp-content/themes/With_Rainbows/footer.php(1) : eval()'d code on line 1